top of page

Sănătate și frumusețe.


Sănătatea este valoarea supremă a omului.

Este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului.

Majoritatea oamenilor se conduc după un stil de viață sănătos, prin terapie sau sport, prin alimentație corectă și activități benefice. Iar un mod natural de prevenire a bolilor și tratarea afecțiunilor este alegerea corectă a oamenilor.

Despre sănătate se vorbește în fiecare zi, chiar foarte mult. Ea cere atenție și este foarte important să știm cum să ne-o menținem în stare bună mult timp.

Din păcate foarte mulți oameni își amintesc că trebuie sa facă ceva pentru sanatate lor abia atunci când sunt nevoiți să meargă la medic.

Cu siguranță stilul de viață echilibrat este foarte important, să ai o alimentație rațională, să fii ordonat (sa ai ordine în viață și în gânduri), să știi să-ți stăpânești emoțiile, să fii activ și să îți menții cu atenție igiena corpului.

Cei care nu sunt mulțămiți de silueta, care au multe kg în plus, nu trebuie sa se abțină de la mâncare, sau sa urmeze diete drastice. Organismul are nevoie de o almentație echilibrată pentru a funcționa normal și de aceea nu trebuie sa fie lipsit de anumiți nutrienți necesari acestuia.

Un aspect care arată că ai grijă de tine este odihna. Somnul este un mod de odihnă și trebuie respectat pentru a-ți menține starea de sănătate deoarece restabilește rezervele energetice ale organismului si mai ales ale sistemului nervos.

Somnul are efect calmant și tamaduitor, este foarte important pentru păstrarea sănătății și a frumuseții.

Dacă nu se respectă un program de actvitate , de odihnă și nu se duce un stil de viață echilibrat crește riscul de slăbire a sistemului imunitar și de îmbolnavire a organismului. Un calmant foarte bun asupra omului este aerul curat, de aceea cînd esti stresat sau nervos este bine sa faci o plimbare la natură.

Un alt moment important este adresarea la timp la medic, atunci când apar unele semne de perturbare a sănătății pentru a evita acutizările și stările mai grave.

Multă sănătate vă urez și spor în toate să aveți.

Cu mare drag, Dr. Popa Angela, acupunctor. 🌹


bottom of page