Echipa de lucru formata de medic și pacient înainte de a initia tratamentul cu acupunctura.

Actualizată în: 4 mai 2021
 

Pentru a iniția un tratament cu acupunctură, este necesară o consultație /discuție cu medicul acupunctor și un set de investigații și analize, în baza cărora se stabilește diagnosticul tradițional. Conform acestuia se discută schemele de tratament, care este unul complex și care include nu doar patologia de bază, dar și cele concomitente. Medicul informează cu exactitate mecanismele, prin care are loc vindecarea în tratamentul cu acupunctură, luând în considerație și alte metode de tratament, despre beneficiile acupuncturii, contraindicațiile și regimul, alimentația și recomandările de care trebuie să țină cont pacientul.

Persoanele care se adresează pentru prima oară sunt ușor îngrijorate și stresate. După prima ședință de acupunctură ei revin la o stare de relaxare și calm, văzând că motiv pentru aceasta nu este.


Cu respect, Dr. Angela Popa, acupunctor.
7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

‼️ACUPUNCTURA COSMETICĂ este atât o măsură de prevenție, cât și un tratament. Acupunctura cosmetică este o alternativă naturală la injecțiile cu substanțe chimice, ce oferă o soluție de durată pentru