top of page

Acupunctura tratamentul-minune de milenii și astăzi.

Știai, că Acupunctura este un tratament-minune în diverse probleme de sănătate?Cele mai frecvente adresări ale pacienților pentru terapia cu acupunctură sunt atunci, când administrarea de remedii medicamentoase este cu efect parțial sau de lungă durată.

Prezența bolilor cronice sau patologiilor concomitente( hepato-gastrice, ale sistemului imun), alergiilor medicamentoase impun aplicarea metodelor alternative și complementare precum acupunctura.


Cazurile mai deosebite sunt femeile gravide în ultimul trimestru de sarcină sau care alăptează, cărora le este contraindicată administrarea de medicamente.

O serie de pacienți din simplul motiv, că nu doresc să administreze remedii medicamentoase sau în scop profilactic -- apelează la tratamentul cu acupunctură.


După OMS acupunctura este aplicată în peste 400 de boli și stări patologice.

În Rep. Moldova acupunctura este aplicată ca și în toate țările lumii, indiferent de vârstă, rasă sau sex.


↘Acupunctura lucrează cu ace foarte fine, mai multe sau mai puţine, în funcţie de tratament. Acestea sunt introduse în puncte strategice pe suprafața corpului pentru a trata anumite afecţiuni sau pentru a ameliora intensitatea durerii resimţite în organism. Tratamentul prin acupunctură este eficient în calmarea migrenelor, cefaleelor(dureri de cap), pentru insomnii, stres, anxietate, dureri de coloana vertebrala cervicala, toracala si lombara, pareze si paralezii, nevralgii,reabiliatare postoperatorie etc...numind doar câteva dintre beneficii.


Vă aștept cu mare drag la Cabinet Acupunctura Moldova ca să oferim sănătate corpului prin mecanisme fiziologice de acțiune - mecanismele Acupuncturii.


Tel. pentru programare: 069953583

Chișinău, Rep. Moldova.

Str. Alexandru cel Bun 54.Cu respect, Dr.Angela Popa, acupunctor, categoria superioară.Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page