top of page

Acupunctura-tratamentul alternativ pentru sănătatea ta.

Acupunctura practicată de milenii, dovedindu-se a fi cea mai eficientă terapie alternativă. Eficacitatea sa în numeroase patologii este mai mult decât dovedită, însă principala sa caracteristică este înlăturarea durerii.



Acupunctura este o terapie din medicina tradițională chineză pentru echilibrarea energiei corpului, numită și Qi, care circulă prin diferite căi energetice. Aceste căi energetice poartă denumirea de meridiane. Printre cele mai frecvente afecțiuni pe care le tratează se regăsesc: durerile de spate, dureri de cap, migrene, articulații,stresul, anxietatea, atacurile de panică (dereglările vegetative), insomnia și durerile menstruale.


Poate ameliora durerea cronică


Acupunctura poate contribui la reducerea durerii de spate și a durerii de genunchi, cauzate de osteoartrită. Poate diminua disconfortul, poate îmbunătăți funcțiile organismul imediat după terminarea sesiunii și poate ajuta la gestionarea durerii cronice.


Poate contribui la tratarea astmului alergic

Acupunctura poate fi un tratament adjuvant util pentru astmul bronșic, mai ales pentru astmul alergic. Combinarea acupuncturii cu tratamentele convenționale pentru astm poate sprijini o reducere semnificativă a simptomelor de astm. De asemenea, poate diminua inflamația.

Poate ajuta vindecarea

Acele de acupunctură stimulează anumite puncte pentru a activa și întări abilitățile naturale de vindecare ale corpului. De exemplu, pentru a calma durerea, poate declanșa o creștere a nivelului de endorfine, analgezicele naturale ale organismului.


Poate îmbunătăți calitatea somnului

Când vrei să știi la ce ajută acupunctura, amintește-ți că acupunctura poate fi o terapie utilă pentru persoanele care suferă de tulburări de somn, precum insomnia. Poate trata insomnia prin calmarea sistemului nervos simpatic sau a răspunsului de luptă sau de fugă, pentru a pregăti mai bine organismul pentru somn.


Fii liber de durere fără medicamente și oferă un tratament aternativ corpului tău.

Apelează cu încredere medicul tău acupunctor.


Tel. 069953583. Chișinău, Rep. Moldova, Cabinet Acupunctura Moldova.

Cu respect, Dr. Popa Angela, acupunctor categoria superioară.

bottom of page