top of page

Acupunctura - tratament alternativ de succes în patologiile ORL.



Patologiile ORL - rinitele de diverse cauze, sinusitele cronice, anosmia (lipsa mirosului) în urma suportării virozelor, inclusiv infecției cu Covid-19, hipoacuzia, tinitusul se tratează cu succes cu Acupunctură.


Rinitele vasomotorii- cea mai freceventă cauză de adresare pentru tratamentul cu acupunctură. De regulă pacienții administrează remedii medicamentoase ani în șir, fără a observa o dinamică pozitivă în evoluția simptomelor.

Mecanismele prin care acționează acupunctura este unul fiziologic, de reglare neuro-umorală și neuro-endocrină. Ca rezultat are loc eliberarea de neuromediatori, cu acțiune antiinflamatorie, spasmolitică, de ameliorare a microcirculației locale, antiedem, sedativă etc.


Rinitele alergice ar ocupa locul doi din cazurile de adresare pentru tratamentul cu acupunctură.

Componentul alergic prezent în această afecțiune este luat în considerație inițial.

În programul de tratament se includ recepturi bine adaptate și personalizate pacientului respectiv, având în vedere anamneza și bolile concomitente.


Sinusitele cronice- cedează ușor tratamentului cu acupunctură, înlăturându-se inflamația cronică locală și cauzei care a provocat boala.

De regulă bolnavii încetează administrarea medicamentelor antiinflamatorii, vasocosntrictorii care își fac efectul parțial și

În Cabinet Acupunctură Moldova veți beneficia de atitudine profesionistă vizavi de problema dumneavoastră de sănătate, dăruire și devotament.


Respiră liber și savurează mirosurile cu Acupunctura.

Multă sănătate vă urez și spor în toate să aveți.


Cu respect, Dr. Popa Angela, acupunctor. 🌹



#acupunctura#doctor#cabinetacupuncturachișinău

bottom of page