top of page

Acupunctura cosmetică

Actualizată în: 5 feb.

ACUPUNCTURA COSMETICĂ este atât o măsură de prevenție, cât și un tratament.


Acupunctura cosmetică este o alternativă naturală la injecțiile cu substanțe chimice, ce oferă o soluție de durată pentru încetinirea procesul de îmbătrânire, fără riscul dat de injectarea substanțelor.


Spre deosebire de injecțiile cu botox, acupunctura cosmetică oferă rezultate la nivelul întregii fețe, nu doar în zonele injectate. Acupunctura cosmetică nu se oprește doar la eliminarea ridurilor, ci acționează la nivelul sănătății generale a pielii, redându-i luminozitatea și vigoarea.

Acupunctura cosmetică stimulează refacerea colagenului, hidratarea tegumentului, ștergerea ridurilor și refacerea conturului feței, a gâtului, decolteului și mâinilor.

Acupunctura cosmetică funcționează pe aceleași principii ale acupuncturii clasice. Prin introducerea acelor în punctele în care energia este blocată, se eliberează endorfine. Această vătămare minoră îmbunătățește circulația sanguină în zonele respective și stimulează creșterea de celule noi. Se obține, în același timp, producerea de colagen, proteină de care corpurile noastre are nevoie pentru a redobândi elasticitatea și a conferi pielii un aspect tânăr.


Inițial se va efectua o consultație pentru a stabili un program de tratament personalizat, ținând cont de starea generală a organismului, particularitățile individuale.


Fiți frumoase și sănătoase! 🌸

bottom of page