top of page

Acupunctura cosmetică

Frumusețe și sănătate din interior spre exterior.

‼️Corecția cu ajutorul acupuncturii a diverselor complicații și consecințe în rezultatul procedurilor cosmetologice: cicatrici, ptoze ale pleoapelor, buzelor, parestezii( amorțeală) în locul efectuării procedurii cosmetice, paralizii, nevralgii,ticuri, durere etc.

Acupunctura cosmetică - o alternativă excelentă de întinerire facială și revitalizare a feței. Care nu lasă traume și nu are efecte secundare decât îmbunătățirea sănătății întregului organism.

Fața reflectă sănătatea întregului organism: stresul, dieta săracă, inflamațiile, excesul de alcool, cafeaua, insomnia, tulburările de somn, durerile cronice, digestia deficitară, excesul de grăsime și masa musculară slabă, toate contribuie la creșterea vârstei reale a organismului dvs. care reflectă aproape simultan pe față.

Este necesară o programare la medicul acupunctor pentru o consultație, astfel vom evalua problema de sănătate și vom stabili un program de tratament personalizat.

Acupunctura combinată cu plantele medicinale pentru curățare, detoxifiere, hrănire și echilibrare a corpului pot ajuta la recăpătarea vitalității și la reîntinerire.

Acupunctura cosmetică este surprinzător de relaxantă! În timpul ședinței de acupunctură se utilizează și se lucrează concomitent și cu recepturi pentru calmare și armonizare psiho- emoțională. 🌸


Vă așteptăm cu drag la Cabinet Acupunctura Moldova să ameliorăm starea dvs. de sănătate și celor dragi.


Comments


bottom of page