top of page

Acupunctura și sănătatea psiho-emoțională.Oamenii care sunt sănătoși emoțional pot menține controlul gandurilor, sentimentelor si al comportamentului lor in mod eficient.


Ei sunt capabili sa gestioneze cu succes emotiile si sa se adapteze in mod adecvat la situatiile dificile din viata.

Persoanele cu o stare buna de sanatate emotionala pot vedea lucrurile in perspectiva si au o parere pozitiva despre sine. Acestea au relatii bune cu ceilalti si pot construi relatii interpersonale de calitate.

Cu toate acestea, chiar si persoanele care au o stare buna de sanatate emotionala, pot manifesta uneori probleme emotionale sau tulburari de sanatate mintala.

Stresul si problemele familiale sau de alt gen pot declansa, uneori tulburari de sanatate mintala sau pot agrava o tulburare existenta. Cu toate acestea, oamenii care sunt sanatosi emotional si au o buna capacitate de adaptare la situatii dificile, stiu cum sa faca fata stresului si problemelor si vor constientiza cand este momentul sa solicite ajutor medicului sau psihoterapeutului.


Este important sa intelegem ca tulburarile de sanatate mintala nu sunt un semn de slabiciune sau de lipsa de vointa. Acestea pot fi tratate cu succes prin intermediul terapiei alternative . Este important sa solicitati ajutor specializat daca credeti ca suferiti de o tulburare de sanatate psiho-emoțională.

In concluzie, sanatatea emotionala este un aspect important al sanatatii generale si poate avea un impact semnificativ asupra bunastarii noastre. Este important sa ne prioritizam sanatatea emotionala si sa cautam ajutor specializat atunci cand este necesar.

Una din metodele care te aduce la echilibrul emoțional este ACUPUNCTURA.

Apelează cu încredere la aceasta metodă adjuvantă de tratament fără ezitare.


În Cabinet Acupunctura Moldova vei regăsi acest echilibru psiho-emoțional necesar pentru sănătatea fizică și psihică.


#acupunctura#doctor# cabinetacupuncturachișinău#nevralgia#stres#paralizia

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page